Pakketten & Tarieven kinderdagverblijven 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Pakketten & Tarieven 2017

Onze werkwijze en leveringsvoorwaarden staan beschreven in Onze Spelregels.

Kinderopvangtoeslag

De kosten van opvang in een kinderdagverblijf vallen binnen de Wet Kinderopvang. Ouders die betaald werk en de zorg voor kinderen combineren en gebruik maken van geregistreerde kinderopvang komen in aanmerking voor de ‘kinderopvangtoeslag’ van de Belastingdienst. Deze toeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen: ouders met een laag inkomen betalen weinig en ouders met een gemiddeld of hoger inkomen betalen wat meer. 

 

 

Neemt u een extra dag af? Ontvangt u kinderopvangtoeslag?

Dan kunt u ook de extra uren van de extra dag(en) opgeven voor de kinderopvangtoeslag. De Belastingdienst verrekent dit niet automatisch aan de hand van een jaaropgave, u dient deze wijziging zelf door te geven aan de Belastingdienst .

U kunt hiervoor inloggen op belastingdienst.nl en de gegevens van de kinderopvang wijzigen, het aantal uren dat u extra afneemt kunt u op meerdere manieren opgeven, per dag, of verdeeld over het hele jaar. Informeer bij de Belastingdienst wat in uw situatie het beste is.

De jaaropgave die u van Ludens krijgt, is het bewijs dat de extra uren ook daadwerkelijk zijn gefactureerd en dient alleen ter controle.

 

  


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht