Verfijn uw zoekopdracht

Kinderdagverblijf Nijntje Bel mij

MaDiWoDoVr
0- 4 jaarDirect inschrijven
MaDiWoDoVr
0-2 jaarDirect inschrijven
MaDiWoDoVr
vanaf 2 jaarDirect inschrijven
MaDiWoDoVr
0- 2 jaarDirect inschrijven
Adres:Adriaen Beyerkade 150
Wijk:Tuinwijk
Contact:Kim Adriaanse, 030 273 39 99
Email:nijntje@ludens.nl
Openingstijden:07.30 - 18.30 uur
Oudercommissie:ockdvnijntje@hotmail.com
LRK: Bekijk inspectierapport (127300612)
Facebook pagina:
Werkplan:Bekijk pedagogisch werkplan

Nijntje is gevestigd in Tuinwijk. Het is één van de eerste kinderdagverblijven van Ludens. Nijntje is een kleinschalige locatie met drie ruime, lichte groepen die grenzen aan de grote groene tuin. Naast de groepsruimtes hebben we ook een fijne hal met speel- en ontdekhoeken voor alle kinderen.

Groepen

Op de baby-dreumes stamgroep 'Kikker' worden de kinderen dagelijks uitgedaagd tot spel. De baby’s en dreumessen krijgen materiaal aangeboden dat past bij hun ontwikkelingsniveau.

Bij de verticale stamgroep 'Dikkie Dik', ontmoeten de kinderen elkaar in de gezellig ingerichte stamgroepruimte. Voor de baby’s is ook een aparte aangrenzende ruimte gecreëerd. Hierdoor kunnen we ook gescheiden activiteiten aanbieden en kunnen de kleintjes veilig bewegen terwijl de grotere kinderen ongestoord spelen met divers speelgoed.

Op de peuter stamgroep 'Dribbel' kiezen de kinderen dagelijks uit enkele activiteiten in de speelhal. We stimuleren de peuters om mee te doen of mee te kijken met de 3+ activiteiten, maar ze kunnen uiteraard ook zelfstandig gaan spelen.

Buiten spelen

In de zonnige ruime tuin spelen de kinderen in de wilgentunnel en de wilgenhutten. Ze mogen slepen met losse boomstammetjes en helpen met het plein aanvegen. Naast het rijden op de fietsjes en het spelen in de zandbakken, zoeken en bestuderen we samen insecten.

Voor de baby’s is er ook buiten een afgeschermd gedeelte waar ze op een eerste ontdekkingstocht kunnen.  

Kinderopvang in de buurt

Als de kinderen 4 jaar zijn kunnen ze na school en in de vakanties bij Ludens blijven spelen. BSO Kaktus en BSO De Leeuw werken nauw samen met basisschool De Fakkel en de Dr. Bosschool. BSO Tuinhuis werkt nauw samen met de Regenboog, de Paulusschool en de OBS Tuindorp.

Voor meer gedetaileerde informatie verwijzen wij u graag naar ons pedagogisch werkplan, rechtsboven in het kader op deze pagina.  

U bent hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen! Als u contact opneemt met de teamleider van deze locatie geeft zij u graag een rondleiding! 

Tot ziens bij kinderdagverblijf Nijntje!

Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht