Inschrijven

 Inschrijfformulier kinderdagverblijf

Inschrijfformulier buitenschoolse opvang

 

Kinderdagverblijf

Wij zien het als onze taak om de zoektocht naar kinderopvang zo gemakkelijk mogelijk maken. U kunt bij Ludens zoeken naar opvang door een kinderdagverblijf in de buurt te zoeken. U kunt ook zoeken op beschikbare dagen, op leeftijd van uw (toekomstige) kindje en op voorkeuren, zoals biologisch eten, horizontale groepen, VVE, etc.  De dagen die binnen nu en een half jaar beschikbaar zijn, vindt u bij de groene buttons. Natuurlijk kunt u zich ook voor andere dagen inschrijven, dan wat nu beschikbaar is. Die dag(en) plaatsen we op de wachtlijst en wanneer er opvang op die dag beschikbaar komt, nemen we contact met u op.

   

Pas over een half jaar opvang nodig?

Weet u nu al dat u over een half jaar of nog later kinderopvang nodig hebt? Schrijft u zich dan toch nu al in met het inschrijfformulier. We zien het als een voordeel om in een vroeg stadium met elkaar kennis te maken.  

Is er op het kinderdagverblijf van uw voorkeur, opvang mogelijk, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Samen bespreken we dan de mogelijkheden. 

 Is er op het kinderdagverblijf van uw voorkeur niet direct een match mogelijk, dan  houden we u na inschrijving via e-mail op de hoogte van opvang die beschikbaar komt. Zo geven we snel  en helder inzicht in wat de mogelijkheden zijn. We laten het u ook weten als er bij u in de buurt een ander kinderdagverblijf wèl plek heeft, of als we een nieuw kinderdagverblijf openen. Ludens is tenslotte kinderopvang in de buurt!

Persoonlijk advies

Als de opvang waar u naar op zoek bent niet beschikbaar is, dan denken we graag met u mee over een alternatief. Onze medewerkers van Informatie&Plaatsing weten exact waar en wanneer er  mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies, 030 - 256 70 70 of ip@ludens.nl.

Buitenschoolse opvang

U kunt uw kind inschrijven voor buitenschoolse opvang, wanneer u weet naar welke school uw kind gaat. De BSO locatie is afhankelijk van de school die uw kind gaat bezoeken. Inschrijf IIInInsc

Per direct opvang nodig?

Op veel locaties is er op korte termijn of per direct opvang mogelijk. In het overzicht beschikbare opvang ziet u waar en op welke dagen we opvangmogelijkheden bij de buitenschoolse opvang hebben. Dit overzicht is actueel, het wordt dagelijks bijgewerkt.  

Enquêteformulier flexibele kinderopvang

Steeds vaker krijgt Ludens vragen omtrent flexibele kinderopvang. Om meer inzicht te krijgen in de behoeften van ouders met kinderen van 0-4 jaar hebben, houden wij een klein onderzoek. De gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Invullen kost maar twee minuten van uw tijd.  Naar het enquêteformulier flexibele kinderopvang >>


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht