Het goede doel 2012 was Right To Play, een organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te spelen.

Op 18 februari 2013 hebben kinderen en medewerkers aan Right To Play een cheque ter waarde van € 727,75 aangeboden ter afsluiting van het goede doel van het jaar 2012.
Dit bedrag is bij elkaar verdiend met in totaal 11 acties.

Lege flessen

November 2012 was lege flessen maand. Alle locaties werden uitgenodigd om, samen met de kinderen en/of de ouders, mee te doen. Het meeste statiegeld is ingezameld door kinderdagverblijf Aspelin: ruim 28 euro.

Toiletjuffrouw

Het jaarlijkse Ludens medewerkersfeest was dit jaar een "Pink Party"
Tijdens het feest op 21 september heeft toiletjuffrouw Wil ca. 20 euro verdiend door een vrijwillige bijdrage te vragen voor het goede doel.

Veiling in Tuindorp

 

 

 

 


Op het zomerfeest in Cluster Tuindorp (KDV de Tuinkabouter en BSO het Tuinhuis) is een veiling gehouden van door de kinderen gemaakte schilderijen. Pedagogisch medewerker Peter trad op als veilingmeester. De veiling heeft ruim 74 euro opgeleverd.

Ook BSO Kikkersloot, KDV Het Palet, KDV Jonas en 't Labyrint hebben in de zomer acties georganiseerd voor het goede doel.

Rommelmarkt bij BSO Salto

Donderdag 19 juli is bij BSO Salto aan de Springweg een rommelmarkt gehouden door kinderen van diverse BSO locaties. Het initiatief voor deze actie is gezamenlijk genomen door BSO’s Warmoes, Tuinhuis en Spoenk onder het motto: Ruil je Rot voor Right to Play.

 

 

 

 

 
De markt heeft ruim 131 euro opgebracht. Dit geld gaat naar Right To Play. Dit doel is door de Ludens jury gekozen tot goed doel van het jaar 2012. De indiener van dit goede doel is pedagogisch medewerker Sanne van KDV 't Klavertje. Zij is dit jaar ambassadeur voor Right to Play bij Ludens. Als locaties samen met de kinderen een activiteit willen organiseren, kunnen ze Sanne vragen om bijvoorbeeld informatie en uitleg te komen geven. Ze is bereikbaar via sannerighttoplay@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op de website van Right to Play.

EK pool

De Ondernemingsraad van Ludens heeft voor het goede doel 2012 een EK pool georganiseerd onder de Ludens medewerkers. Deze pool heeft €100 opgeleverd.

 

Naar de pagina van het goede doel 2011


Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht