Waarom raden wij u aan te kiezen voor een BSO? 

De buitenschoolse opvang biedt u de mogelijkheid om te kunnen werken. Maar die mogelijkheid biedt een oppas aan huis ook. Wij raden u aan te kiezen voor een BSO, omdat professionele kinderopvang een meerwaarde heeft voor de kinderen zèlf. 
Er is altijd iets leuks te doen bij de BSO, maar rustig bijkomen van de schooldag mag natuurlijk ook. Kleuters vanaf 4 jaar oud krijgen er alle ruimte om samen met andere kinderen te spelen, dicht in de buurt van hun pedagogisch medewerkers. Fantasiespel neemt een centrale plaats in bij kleuters en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos bij onze BSO. Kinderen van 7 tot 9 jaar vinden bij de BSO veel leeftijdgenootjes om mee te spelen en pedagogisch medewerkers om de onderlinge interacties tussen de kinderen te begeleiden. Een groep vrienden of vriendinnen is heel belangrijk voor kinderen van deze leeftijd. Er zijn altijd veel verschillende activiteiten om uit te kiezen, met genoeg mogelijkheden voor kinderen om hun talenten te ontwikkelen.  
 
De BSO biedt ook kinderen van 10 tot 12 jaar een gezellige plek met leeftijdsgenoten en volwassenen waar ze zich door begrepen voelen. Ze oefenen er hun zelfstandigheid en sociale vaardigheden. Ze leren er verantwoordelijk zijn voor hun eigen beslissingen en hun eigen mening te vormen. De pedagogisch medewerkers zijn hun rolmodellen, die hen ook leren dat iedereen van de groep er bij hoort. Is een medewerker ziek of op vakantie, dan neemt een vaste invaller het over. Zo bent u altijd verzekerd van goede opvang, en uw kind van goede zorg, aandacht en vriendjes om mee te spelen.
 

Een BSO van Ludens biedt meerwaarde

Laten we beginnen met u te vertellen dat Ludens een stichting is, dus geen winstoogmerk heeft. Wij adviseren u voor ons te kiezen omdat we meer bieden dan opvang alleen. Wij helpen de kinderen hun persoonlijke en sociale competenties te ontwikkelen, we bieden hen emotionele en fysieke veiligheid en we zorgen dat ze zich de waarden en normen van onze samenleving eigen kunnen maken. Wij hebben academisch geschoolde pedagogen in dienst en een eigen pedagogische werkwijze waarin we onze medewerkers intensief trainen. Wij adviseren u ook om voor Ludens te kiezen omdat wij ouders betrekken bij wat we doen. Want uw kind opvoeden, dat doen we samen!  

Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht