Buitenschoolse opvang Warmoes

De kaartMeer informatie

Warmoes

Adres: Bollenhofsestraat 138
3572 VT
Wijk: Wittevrouwen Teamleider: Annelies Lub Telefoon: 06-19440349 (6-8jr) / 06-3441799 (4-6jr) / 06-13133940 (8+) E-mail: bsowarmoes@ludens.nl Openingstijden: ma/di/do/vrij na schooltijd -18.30 uur (wo naar BSO Tuinhuis) LRK nummer : 109454960
Bekijk inspectierapport
Facebook: Werkplan: Bekijk pedagogisch werkplan

Aanmelden directe opvang

Locatie: Buitenschoolse opvang Warmoes Naam:
E-mail:
Tel nummer:
Bericht:
Hoe bent u met Ludens bekend geworden?    Controle: 3 + 2 = ?
 

Buitenschoolse opvang De Warmoes ligt midden in de wijk Wittevrouwen. Dagelijks komen er kinderen spelen van 6 tot 12 jaar van basisscholen de Beiaard, de Wissel en de Jenaplanschool.

Er zijn vaste leeftijdsgroepen. Elke groep heeft, passend bij de leeftijden, divers spelmateriaal dat uitdagend is voor alle ontwikkelingsgebieden. De groep met leeftijd 4-6 jaar heeft een eigen ingang en groepsruimte, een bouwkamer en een atelier. De groep met leeftijd 6-8 jaar heeft eigen groepsruimtes, een keuken en maakt gebruik van het atelier.

In het atelier kunnen de kinderen onder andere met kosteloos materiaal de mooiste dingen maken. Hierbij is aandacht voor het proces van ontdekken en experimenteren.

Plekjes om even tot rust komen zijn er op alle groepen natuurlijk ook. De groep met leeftijd vanaf 8 jaar zit op de eerste verdieping en heeft een groepsruimte met een voetbaltafel, een chillruimte en een atelier waar de kinderen kunnen timmeren, zagen en experimenteren met grovere materialen.

Activiteiten: van mozaïeken tot toneelspelen

Dagelijks is er een eet- en drinkmoment waar kinderen de belevenissen van school met elkaar delen. Kinderen kunnen bij ons hun eigen tijd indelen en kiezen of ze zelf spelen of meedoen aan de verschillende activiteiten die we organiseren.

Het activiteitenprogramma wordt vaak  in de vorm van thema’s aangeboden. Zo kunnen de kinderen mozaïeken, binnen en buiten sporten, schilderen, lekkere nasi koken, timmeren of filmpjes maken.

Buiten spelen op het uitdagende speelplein

De Warmoes beschikt over een buitenruimte met speeltoestellen,een zandbak, een voetbalkooi en een zwembadje. Buiten steppen en rolschaatsen de kinderen, klauteren ze op de speeltoestellen, spelen een potje voetbal of hockey in de voetbalkooi en 's zomers is er volop waterpret in het spetterbad.

BSO De Warmoes vormt één geheel met BSO Kardoen. De Jenaplanschool heeft twee locaties waarbij BSO Kardoen op locatie Oude Kerkstraat is ingericht voor kinderen in de leeftijd van 4 tot rond de 6 jaar. Daarna gaan de kinderen naar de Warmoes. De kinderen van de Jenaplanschool Poortstraat, de Beiaard, de Wissel gaan naar BSO de Warmoes.

Bekijk op onze Facebookpagina alle actuele activiteiten bij De Warmoes!

BSO De Warmoes is de hele week  open.  

 

Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht