Buitenschoolse opvang Warmoes

De kaartMeer informatie

Warmoes

Adres: Bollenhofsestraat 138
3572 VT
Wijk: Wittevrouwen Teamleider: Paula van Dijk Telefoon: 030 271 28 41 - 06 13133940 E-mail: bsowarmoes@ludens.nl Openingstijden: ma/di/do/vrij na schooltijd -18.30 uur (wo naar BSO Tuinhuis) LRK nummer : 109454960
Bekijk inspectierapport
Facebook: Werkplan: Bekijk pedagogisch werkplan

Aanmelden directe opvang

Locatie: Buitenschoolse opvang Warmoes Naam:
E-mail:
Tel nummer:
Bericht:
Hoe bent u met Ludens bekend geworden?    Controle: 3 + 2 = ?
 

Buitenschoolse opvang De Warmoes

Buitenschoolse opvang De Warmoes ligt midden in de wijk Wittevrouwen. Dagelijks komen er kinderen spelen van 6 tot 12 jaar van basisscholen de Beiaard, de Wissel, Montessorischool en de Jenaplanschool.

Er zijn twee vaste leeftijdsgroepen. Elke groep heeft, passend bij de leeftijden, divers spelmateriaal dat uitdagend is voor alle ontwikkelingsgebieden. De groep voor de kinderen van 6 tot 8 jaar heeft bijvoorbeeld een theaterhoek met verkleedspullen en de 8+groep heeft onder andere een lees- en chillhoek.

Alle groepen kunnen gebruik maken van een keuken en atelier. Kinderen kunnen daar onder andere met kosteloos materiaal de mooiste dingen maken. Plekjes om even tot rust komen zijn er op alle groepen natuurlijk ook.   

 

Workshops; van mozaïeken tot toneelspelen

Dagelijks is er een eet- en drinkmoment waar kinderen de belevenissen van school met elkaar delen. Kinderen kunnen bij ons hun eigen tijd indelen en kiezen of ze zelf spelen of meedoen aan de verschillende activiteiten die we organiseren.

Het activiteitenprogramma wordt vaak  in de vorm van workshops of thema’s aangeboden. Zo kunnen de kinderen mozaïeken, binnen en buiten sporten, schilderen, lekkere nasi koken, timmeren of filmpjes maken. Op de eerste verdieping hangt een prachtig, door de kinderen samen gemaakt mozaïek kunstwerk van 2 x 1,2 meter als resultaat! 

Buiten spelen op het uitdagende speelplein

De Warmoes beschikt over een buitenruimte met speeltoestellen, zandbak, een voetbalkooi en een zwembadje. Buiten steppen en rolschaatsen de kinderen, klauteren ze op de speeltoestellen, spelen een potje voetbal of hockey in de voetbalkooi en 's zomers is er volop waterpret in het spetterbad.

Tijdelijke situatie

Omdat De Warmoes verbouwd wordt, spelen de kinderen tot eind van het jaar bij BSO Tindola en BSO Kardoen waar zij eigen ruimtes hebben in de scholen. De 8+ groep krijgt een ruimte op de Poortstraat. Op de zolder van de school zijn twee leerpleinen en een RT ruimte die we gaan inrichten voor onze BSO. De 6 tot 8 jarigen verhuizen naar de Jenaplanschool op de Oude Kerkstraat. Daar richten we een deel van de centrale hal en de leerpleinen op de overloop in.

Bekijk op onze Facebookpagina alle actuele activiteiten bij De Warmoes!

BSO De Warmoes is de hele week open. Behalve op woensdag, dan spelen we bij BSO Tuinhuis.

 

Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht