Buitenschoolse opvang Tindola

De kaartMeer informatie

Tindola

Adres: Poortstraat 73
3572 HD
Wijk: Wittevrouwen Teamleider: Paula van Dijk Telefoon: 06 344 91 799 E-mail: bsowarmoes@ludens.nl Openingstijden: ma/di/do, na schooltijd -18.30 uur (wo naar BSO Tuinhuis, vrij naar BSO de Warmoes) LRK nummer : 189002396
Bekijk inspectierapport
Facebook: Werkplan: Bekijk pedagogisch werkplan

Aanmelden directe opvang

Locatie: Buitenschoolse opvang Tindola Naam:
E-mail:
Tel nummer:
Bericht:
Hoe bent u met Ludens bekend geworden?    Controle: 3 + 2 = ?
 

Buitenschoolse opvang Tindola

BSO Tindola bevindt zich in de Jenaplanschool Wittevrouwen aan de Poortstraat. Bij ons spelen kinderen van 4 tot 6 jaar. Er zijn twee lokalen waar kinderen kunnen spelen. De ene ruimte heeft een leeshoek, een poppenhoek en een knusse verkleedhoek. De andere ruimte heeft een Duplohoek, een bouwhoek en een creatieve hoek. Al het materiaal is voor kinderen binnen handbereik. Ook maakt Tindola gebruik van het speellokaal waar kinderen heerlijk kunnen rennen en ravotten. Vanaf 6 jaar gaan de kinderen naar BSO De Warmoes.

Activiteiten van verven tot dansen

Tijdens het tafelmoment wordt er gezellig gekletst met de kinderen en de medewerkers. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en vertrouwen en geeft een rustmoment na een drukke schooldag. Het vaste team heeft veel plezier in het aanbieden van de leukste en uitdagende activiteiten en materialen. Zo ontdekken kinderen waar ze hulp nodig hebben, wat ze allemaal al zelf kunnen en waar hun talenten liggen. Aan de grote tafel tekenen we, lezen we verhalen voor en doen we spelletjes. In de gymzaal leven kinderen zich heerlijk uit tijdens een dans- of spelactiviteit. Tijd na school is ‘vrije tijd’. Kinderen zijn vrij om te kiezen of ze meedoen met een activiteit. Ze kunnen ook kiezen om zelf te spelen in één van de hoeken of om lekker naar buiten te gaan.

 Activiteiten worden vaak thematisch aangeboden, bijvoorbeeld 'Koning Winter', 'theater maken', 'vrolijk voorjaar', 'sprookjes en verhalen' of 'allemaal beestjes'. Op onze Facebookpagina krijgt u een indruk van wat we allemaal doen bij Tindola. In de vakantie maken we altijd wel een uitstapje. Wat gaan dan bijvoorbeeld naar het Spoorwegmuseum.

Buiten spelen

Op het schoolplein maken kinderen zandkastelen en graven kuilen in de zandbak, spelen een potje voetbal of verstoppertje of ze gaan heerlijk fietsen en steppen.

 

Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht