Buitenschoolse opvang Aspelin

De kaartMeer informatie

Aspelin

Adres: Vleutenseweg 422
3532 HX
Wijk: Majella Teamleider: Eva Rothuis Telefoon: 030 - 294 39 95 E-mail: bsomajella@ludens.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag, na schooltijd tot 18.30 uur LRK nummer : 589748087
Bekijk inspectierapport
Facebook: Werkplan: Bekijk pedagogisch werkplan

Aanmelden directe opvang

Locatie: Buitenschoolse opvang Aspelin Naam:
E-mail:
Tel nummer:
Bericht:
Hoe bent u met Ludens bekend geworden?    Controle: 3 + 2 = ?
 

Buitenschoolse opvang Aspelin is gevestigd in een mooi oud schoolgebouw samen met kinderdagverblijf Aspelin.

Het enthousiaste team vangt maximaal 30 kinderen op van 4 tot 8 jaar van de van Asch van Wijckschool. Als de kinderen 8 jaar zijn, spelen zij verder bij BSO Fantaziehuis.

BSO Aspelin heeft de beschikking over ruime hoge lichte ruimtes. Er zijn twee woonkamers, een leeskamer, een bouwkamer en een stoeiruimte. Eigenlijk is er voor alles wat de kinderen bedenken ruimte!

Buiten spelen in Majella park

BSO Aspelin nodigt uit tot spel en plezier. De unieke ligging aan het Majella Park maakt veel leuke en uitdagende activiteiten moglijk. De kinderen spelen in de speeltuin, ze spelen verstoppertje of ze gaan voetballen. In de ruime, afgeschermde tuin spelen kinderen van zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang samen. Kinderen wroeten in het zand, fietsen zelf de ‘fietsroute’ of gaan tuinieren of klauteren in speciale klimbomen. De kinderen krijgen de ruimte om zelf te ontdekken en te beleven.

Activiteiten

Tijdens het gezellig tafelmoment met iets te eten en te drinken, delen kinderen de belevenissen van school met elkaar. Na dit moment wordt er een uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden, zowel binnen als buiten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Links de huiskamer met openstaande deur van de tv-kamer en rechts de bouwkamer.

Contact met Ludens

Ludens kinderopvang

Hamaka! | sitemap |  Ludens - Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht